top of page

Får jag träffa min syster igen?


Min syster gick bort för några år sedan och innan hon dog lovade hon att skicka en hälsning. Det tror jag hon gjorde, det kom in en stor vacker fjäril av en sort jag aldrig sett förr och den satt länge på en av mina pelargoner innan den flög ut igen. Sedan hade jag en dröm också där vi talades vid men konstigt nog minns jag inte alls vad hon sa. Nu undrar jag, är hon kvar i närheten, får jag kontakt med henne igen? Tror du att hon kan dyka upp om jag går på en seans?

"V I"


Svar: Fjärilar är kända för att komma med budskap från andra sidan, precis som katter, starar, rödhakar, duvor och bofinkar. Jag tror nog att det var din syster som skickade en hälsning till dig, precis som du trodde. Min känsla är att hon kommer att höra av sig fler gånger. Gränsen mellan vår verklighet och det andliga planet är inte lika påtaglig under Allhelgonahelgen, så chansen är extra stor att hon hör av sig då. Du kan också göra det lite lättare för henne att nå dig, till exempel genom att ha något som varit hennes i närheten av dig när du sover. Ett foto av henne kan fungera, annars får det gärna vara något personligt som ett klädesplagg eller ett smycke.


Det brukar ta lite tid innan det går att få kontakt under seanser så normalt är rådet att man inte försöker förrän det har gått sju år efter dödsfallet. Men jag tror inte det gäller här. Jag tror gott att du kan försöka.

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page