top of page

Får jag något nytt jobb?


Efter många år på samma arbetsplats så har jag valt att sluta av olika anledningar. Hur ser min höst ut, får jag något nytt jobb??

"Rastlös Våg"


Svar: Det ser ut som om det dyker upp ett riktigt fint erbjudande i januari. Innan dess tror jag att du landar i något mer eller mindre tillfälligt jobb, kanske ett vikariat. Chanserna att hitta ett sådant är extra bra just nu i början av oktober och avtar gradvis under nästa vecka.


Ditt horoskop antyder att du egentligen var menad att gå vidare till ett bättre jobb i början av 2019. Du hade din Jupiterretur då, det vill säga att Jupiter passerade samma punkt på himlavalvet som planeten var på när du föddes. Det händer vart tolfte år, och då brukar det vara läge för oss att gå in i en ny fas. För din del var det kanske något annat som förändrades i början av 2019 och som "stal rampljuset" från ditt jobb, där annars en förändring borde ha skett. Eller också blev processen lite försenad - det händer inte så sällan, på grund av alla hänsyn som vi tar till andra människor och en del andra faktorer som också spelar in.


Jag tror att du kommer att bli mycket nöjd med den riktning ditt liv tar nu framöver, och att dina val kommer att leda dig mot nya äventyr och ny utveckling. Bland annat talar korten om förbättrade inkomster, fler lärorika resor och en ny trofast vän.

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page