top of page
  • Skribentens bildTor

Extra energi ger god avkastning

Hej! Kommer min överflödiga energi att rikta sig mot något bra snart? Känner att jag är för stillasittande i mitt nuvarande jobb b.la. håller på att bli galen… tränar dock på fritiden! Har funderat på vad denna energi kommer ifrån :) Sedan funderar jag om det ligger någon utlandsresa för mig snart?


Upplevelser och njutning i kombination ger dig en extra puff

Grattis till extraenergin. Du befinner dig just nu i mitten av en Jupitercykel och det brukar ge en extra skjuts som varar ett år eller så. Bra av dig att utnyttja den för då kommer skjutsen bli till tillfredsställande upplevelser och livsvärde :)

En av resultaten av din skjuts kommer bli att du gör mer saker med dina vänner och att du kommer få en utökad vänkrets – främst under inledningen av 2022. Vill du hitta något extra att lägga energin på så är Upplevelser det som ger mest och då särskilt resor till kulturplatser (så du har helt rätt i att resor bör vara en del av din nära framtid).

Du kommer också få nya impulser av syskon eller barn som har sysselsättning/hobby som du skulle kunna få stort nöje att delta i.

Vad gäller resor så händer såna inte av sig självt naturligtvis men det är läge att planera en resa nu till vintern. Allra helst i februari-mars och allra helst till ett mål som är mer än bara sol och strand eftersom du mår som bäst av både avkoppling och sånt som kittlar sinnet i kombination.

62 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page