top of page
  • Skribentens bildTor

Ett fullt liv med alla dess delar.

Hej. Jag känner mig så "törstig" efter allt möjligt just nu. jag vill göra nått och haft den känslan jätte länge nu. Hjärnan går i högvarv för jag VILL gör mer en vad jag gör. Komma på nån affärsidée, kanske tjäna mer pengar på nått sätt? Jag har flyttat , jag har bytt jobb. Men är nånting som fattas men jag kommer inte på vad.

Vilsensjäl


 

Svar: Att du har fart och energi är bra att du inte riktigt vet var den ska ta vägen är frustrerande. Ditt horoskop säger at du är på rätt väg nu med flytt, nytt jobb och vilja att se framåt men du har helt rätt i att du inte är hela vägen där du vill, eller kanske måste, vara.

Följande områden i livet behöver du ”täcka” för att må riktigt bra:Arbete – Resor, förflyttningar och möten. När det kommer till arbete och personlig utveckling handlar det väldigt mycket om att uppleva nytt, göra nya erfarenheter och träffa nya människor. Det behöver också påverka samhället och gärna handla om inflytande, status eller lyx. Det behöver kanske inte betyda att det är du som behöver vare sig ha lyxen eller få statusen själv men att arbeta med att sy ihop upplevelser, kurser eller överraskningar åt andra kan vara en mycket intressant karriär för dig. Du är resultatinriktad och trivs med mätbara mål där du känner att du lyckats eller misslyckats med att uppnå dem och dessutom gillar du att göra saker själv. Det finns många jobb inom det här segmentet men jag tror inte någon erbjuder ”skräddarsydda” upplevelselösningar i olika prisklasser. Typ en ”Festfixare” för den breda massan.

Andra arbetsfält som borde passa är reseledare, konferenser eller samordnare, hotell/restaurang branschen (på ledningsnivå) eller utvecklare/ingenjör inom teknik och design.


Fritid/personlighet – Du är inte en stugsittare, du behöver utmaningar och möten även privat för att trivas och inte minst behöver du känna att ditt liv inte sitter fast. Att bo i en, eller snarare vid en större stad är nästan nödvändigt för dig. Att kunna resa eller ha ett omväxlande fritidsliv där du inte fastnar i att göra samma saker hela tiden är milt sagt nödvändigt det med. Energi, rörlighet och gärna i sociala miljöer är viktigt för att du ska må bra.


Vänner – paradoxalt nog är du inte beroende av massor av vänner. Snarare är det bra med ett stort nätverk av bekanta och en liten krets nära vänner. Vänner för dig är på riktigt och det gör att de tar tid och energi från allt du vill och behöver göra. Så odla de bra vänskaperna men sålla i övrigt och lägg tiden på ett stort, ytligare, kontaktnät.


Fast mark – det här är det viktigaste för att du ska må bra långsiktigt – En stabil familj. Din partner är viktig men familjen och främst barn, hem och gemenskap är viktigast. Det är inte så att du måste hitta rätt nu, snarare är ”rätt” för dig en person som är en sensuell drömmare snarare än en driven person som du själv. En passionerad skådespelare, en visionär bolagsägare eller en livsglad placerare. Du behöver någon som skiljer sig från ditt yttre liv och gör att du kommer in i en egen bubbla när du kommer hem. Barn hör också dig och det är inte nödvändigt att du börjar leta efter den rätte nu, du har tid på dig och gott om den, men hur mycket du än upplever, utvecklas, reser eller bygger upp kommer du inte riktigt hamna rätt i livet tills du också har den där roten av kärlek och den egna bubblan som bara är din.


Hoppas att detta hjälper dig i rätt riktning.

57 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page