top of page
  • Skribentens bildTor

Ett förutsägbart år väntar

Hur ser det kommande år ut för mig? Just nu känns det som jag går i motvind och uppförsbacke.

Christina


2021 blir betydligt mer förutsägbart än 2020

Svar: 2021 blir ett år där man kan säga att allt följer en ganska logisk ordning. Orsak och verkan hänger ihop så om du gör något kommer det också få de effekter du avsett. Om du till exempel går en kortare kurs i något du behöver för jobbet kommer det direkt leda till bättre möjligheter och ökat ansvar.

Det fungerar åt andra hållet också, som till exempel att om du struntar i att värma upp innan du sportar ökar det omedelbart riskerna för sträckningar och skador.

Det gör 2021 till ett år då dina ställningstaganden verkligen är avgörande och har betydelse och med det har du också ett år då du på allvar kan ta i tu med sånt du inte gillar och behöver göra något åt.

Baksidan är naturligtvis att om du väljer att göra ingenting så händer också ingenting – i alla fall ingenting bra.

Nu till detaljerna:

Kärleken: Störst chans/risk för förälskelse har du i februari och framför allt i juni medan dina bästa kärleksmånader är april, juli-augusti och möjligen november. Det gör att om du letar efter en partner eller vill fördjupa din relation så suger det tag ett par månader innan du får resultat. Det kan till och med vara så att obesvarad passion i februari kan leda till en kris i april snarare än ett lyft även om risken för det är relativt liten.

Karriär/jobb: 2021 är inte ett år av stora förändringar (eller snarare, det här är inte ett år då dina val kommer vara det som har mest inverkan på ditt liv och din karriär). Dock finns det en del som lyfter. Du har en energiboost med början i mitten av januari som gör att du har lätt att komma igång med saker, allra bäst funkar det om du jobbar med andra – lyftet blir starkast om du kan jobba i grupp och förverkliga andras idéer och jobba för större mål. Semestermånaderna bör vara ganska lata och avslappnade för den riktiga kicken kommer i augusti-september då du har flyt med alla större projekt och åtaganden. Ska du börja på nya projekt eller vill byta jobb elelr uppgifter är det nu du kommer ha störst framgångar (eller kanske möter minst problem – 2021 är som sagt inte ditt bästa år) Under alla omständigheter är det nu du har mest kontroll över tillvaron.

Hälsa: Vill du ändra på saker i ditt liv bör du faktiskt komma igång redan i år. Alla positiva förändringar (börja träna, bryta ovanor eller lägga om livsmönster) går ganska lätt under november och december och det kommer dessutom ge nästa år en bra start. Det finns inga stora risker under 2021 om man ser till dig personligen och ett allmänt fokus på hälsa kommer göra att säsongs influensor och vinterkräksjukor kommer bli mindre jobbiga än under vanliga år.

Allmänt: 2021 blir som sagt inte ditt bästa år men det blir betydligt mer förutsägbart är 2020 och trots att dina planer kanske inte alltid går i lås finns ett orsak-verkan samband som ger möjligheter att undvika bekymmer och faktiskt bygga en del riktigt varaktiga förändringar – detta gäller inte minst när det kommer till relationer och kärlek.

46 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page