top of page
  • Skribentens bildTor

Ett eget hus

Hej. Jag har en dröm om att kunna köpa ett litet hus som jag kan fixa lite med och pyssla i trädgården. Kommer min dröm att gå i uppfyllelse? Jag bor i lägenhet nu och trivs rätt bra, men känner ändå att jag skulle vilja ha något eget. Kommer jag att kunna köpa ett hus och kommer jag att bo där tillsammans med någon?.

MarieSvar: Ja men det kräver ett rejält vägval. Korten säger att det finns tre vägar.

En flytt till en ort där priserna är låga och din kompetens behövs – då behöver du räkna med att arbeta några år längre än 65.

Ett samköp med en eller troligen flera personer som delar din vision.

Eller avslutningsvis – skaffa en kolonilott i närheten av din lägenhet – de finns med det finns en väntelista tror jag för korten indikerar att detta konstigt nog är den mest tidskrävande vägen.

Så ja möjligheter finns definitivt men de kommer alla med en form av prislapp.

45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page