top of page
  • Skribentens bildTor

Ett arbete som ger mig tid för barn

Jag sade upp mig ifrån en anställning utan att jag hade någon ny. Jag sade upp mig ifrån ett mycket intressant arbete, egentligen, pga att det arbetet som krävdes ej gick att kombinera med min önskan att endast arbeta deltid då jag har små barn. Men jag vill ha ett nytt intressant arbete, men dock ej med den mängden av arbete. Kommer jag att lyckas? Själv har jag inte tvivlat förrän nu. "Vilda Hilda"Svar: Du har en stor rektangel konstellation i ditt horoskop mellan Solen - Tellus - Chiron och Mediun Coeli. Det gör att när du prioriterar familj och barn tar det energi ifrån självutveckling och arbete och tvärtom. Du vet ju det och har på ett väldigt aktivt sätt tagit tag i ditt liv genom att medvetet välja det ena över det andra. Under ditt liv kommer du att få många tillfällen att välja om och varje gång kommer det finnas ett motstånd. Det är som en tröskel som du måste kliva över med viss kraft för att lyckas med omställningen från det ena till det andra och nå dina mål. Det gör att det är svårt att kombinera det ena och med det andra rakt av. Därför kommer det att bli svårt att för dig att lyckas hitta ett tillräckligt intressant jobb på deltid. Visst finns sådana jobb med frågan är om du kommer att känna dig tillfredsställd av en "halvtids-kompromiss". Lösningen för dig kan vara att välja en alternativ utväg, förutsatt att du har råd med en lägre ersättning) Att arbeta med politik eller välgörenhet åt någon av de större organisationerna kommer ge dig ett stort utlopp och gå väldigt väl att kombinera med ditt föräldraskap. Det kommer också att ge dig fler chanser till det jobb du söker, ett som på sikt också går att utöka till en heltids, eller ännu mer, tjänst.

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page