top of page

Ett annat liv, för mycket länge sedan ...


Hej! För nån dag sen frågade ni efter någon som vill veta om tidigare liv. Det vill jag gärna veta mera om.

"Hälsningar E"


Svar: Du kommer att få ditt svar i två delar så att inte texten blir för lång. Först vad mina tarotkort sa, sedan vad ditt horoskop avslöjar.

Lite allmän information först. Att få reda på saker om tidigare liv kan vara väldigt användbart, särskilt om man har bekymmer med oförklarlig rädsla eller om man konstant upprepar ett negativt mönster utan att kunna lista ut varför. Det är också både roligt och intressant. Men det kan riva upp gamla minnen. När man börjar "rota" i tidigare liv kan det börja dyka upp fragment från det livet när man drömmer, till exempel. Det kan vara bra att veta det i förväg.


Nu - när man frågar tarotkorten om tidigare liv så talar de sällan om det som ligger närmast i tiden. Istället pekar det ut ett liv som har en direkt relevans för det liv du har nu. Den relevansen kan bestå av olika saker - det kan vara en speciell karmaläxa som är aktuell i ditt nuvarande liv, eller det kan vara att du just nu använder en talang som du fick då, i just det här tidigare livet. Eller det kan vara att du kände någon då som står dig nära nu också.


I ditt fall beskrev korten ett liv för riktigt länge sedan, 2000-3000 år sedan, jag fick inte tag i ett mer exakt årtal och inte heller var, annat än att det var mycket långt söderut. Det var ett ilsket och konfliktfyllt liv under vilket du gjorde väldigt lyckade affärer på ett hyfsat skoningslöst sätt. Du lyckades uppnå alla dina materiella mål men var ändå missnöjd både under det att du levde och vid livets slut, därför att du också ville förändra något annat - kanske lokala sedvänjor, kanske den religion som rådde där du bodde - och det lyckades inte trots att du offrade väldigt mycket för att nå dit. Du var för övrigt en kvinna och du födde fyra barn varav tre nådde vuxen ålder. Du har med dig ganska mycket från just det här livet: Din förmåga att hantera pengar klokt men modigt, din vilja att vinna, och driften att lyckas med någon av de där sakerna som inte gick vägen förra gången. Jag tror att du för övrigt började det livet som en rätt konservativ traditionalist men sedan hände något som gjorde att du helt bytte bana, och som sagt var så var det livets stora besvikelse att denna förändring hos dig inte ledde till något mer. Nu är det så att vissa "missade karma-läxor" är lätta att rätta till och andra är besvärligare. Den här som du har med dig är riktigt knepig. Du måste i stort sett hitta något som alla (eller i alla fall majoriteten) tror på, själv tro något annat, och sedan lyckas omvända samhället så pass att det slår in på en ny bana. Troligen är det här något som du har försökt göra i flera liv men det är som sagt svårt och det är i nuläget oklart om du lyckas den här gången heller.

Sedan är frågan om det är i hela världen eftersom du mest verkar ha med dig positiva saker från detta tidigare liv - bortsett då från den gnagande känslan av att inte ha nått i mål.

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page