top of page
  • Skribentens bildTor

En trigonrelation som utmanar

Är detta något för mig?

E


OM ni tar er tid att uppleva varandra och saker tillsammans ser det ljust ut.

Svar: Inte utan en hel del ansträngning!

Låt oss ta det i delar: Som människor klickar ni direkt och han tänder dig och du honom. Han gillar ditt sätt och sexet ser strålande ut eftersom ni matchar varandra på flera plan. Dessutom uttrycker ni och hanterar känslor likartat eftersom ni båda är nymånemänniskor.

SÅ att klicka, bli förälskade och klara de första stegen i en relation är inga problem.

Ni har också en hel del starka trigoner mellan er vilket gör att när något går bra så lyfter det allt annat också vilket gör vardagen lätt och spännande.

Men det finns en baksida och det är att när det blir för mycket vardag., när era respektive liv ifrån varandra tar för mycket tid, så blir det lätt att prioritera bort varandra.

Trigonrelationer kräver ständig ved på brasan för lika lät som det är att lyfta, lika jobbigt blir det när det börjar gå tungt. Därför kommer det behövas en plan och en del insatser för att deta ska bli en lång levande och ständigt växande relation.

Missförstå mig rätt nu – Trigonrelationer har en bra chans att bli riktigt starka och oftast leda till den sortens kravlösa, lättsamma, evigt problemfria kärlek som man är avundsjuk på andra för at de verkar ha MEN då behöver ni också ta tillvara på det som binder er samman och verkligen satsa på det.

Slentrian och yttre utmaningar som inte drabbar er lika (som att en av er förlorar jobbet till exempel) är fienden inte gräl om vems tur det är att diska.

Så det här är en relation som lätt suger in dig i den och det är inte dåligt men det är en relation som inte leder någonstans om ni inte lägger ner tid på den.

Så lycka till – det här kan bli strålande om du (och han) ger det tid och kraft.

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page