top of page
  • Skribentens bildTor

En tillfällig lösning kan bli permanent

Idag fick vi besked om att chefen slutar direkt. Utan förvarning o ska gå över till en annan enhet o till annan ort. Sättet han gjorde det på blev inte bra o många helt konfunderade. Hur ser/blir min arbetssituation framöver?

Cai


Det har varit och kommer bli lite annorlunda ett bra tag.

Svar: Som du märkt under den senaste veckan (jag valde att låta det gå lite tid innan jag besvarade frågan eftersom de första dagarnas händelser inte hänger ihop med vad som händer på längre sikt) tyar det lite tid innan de omedelbara problemen lägger sig och de första frågorna (inte) blir besvarade.

Korten säger ungefär – maskinen kommer överleva kugghjul kommer bytas ut – Det kommer ordna sig och det kommer komma en ny chef. Dock följer det med en liten ”kris” och det är en bra idé om de som känner sig trängda eller oroliga har kontakter med HR och möjligen företagshälsan.

Det kommer snabbt en tillfällig chef och valet kommer kanske förvåna.

Personen kommer växa med uppgiften och om valet av en permanent chef dröjer mer än 5 veckor kommer chefskapet bli permanent (troligen blir det så enligt korten)

För dig personligen är det här början på en kedja av händelser som kommer leda till en insikt och ett byte av livsväg (du kommer få ett erbjudande som känns oväntat och ”orättvist” men som du växer in i och kommer få ut mycket gott av).

Så det kommer gå bra men vägen dit är inte rak, det kommer bli en väldigt annorlunda vinter.

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page