top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

En resa som berör flera

Uppdaterat: 28 aug. 2019

Ingen vidare period just nu, det mesta är "oroligt" och fullt av frågetecken + att jag fortfarande är trött trots en lång semester. Lättar det upp och faller på plats sinom tid? /Sol


Jag hakar på svaret på din förra fråga för svaren går ihop lite. Du är mitt i en förändringsfas just nu med jobb, boende och annat som kommer kunna ändra sig – eller snarare behöver ändra på sig – för att du ska kunna växa och må bra. Att sommaren lämnar dig lika trött som du var när den inleddes beror på vad du spenderade den på.

Tänk efter – hur många dagar av sommarens ledighet har varit dina dagar? Har inte de allra flesta varit lediga dagar för dina närmaste, barn, andra? Vad har du hunnit med att INTE göra för din egen del i sommar? Hur många dagar har varit dina, lediga, bekymmerslösa?

Innan sommaren började visste du att du behövde tid att få perspektiv, att ladda batterierna att få ett avstamp inför resten av livet. Hann du med det?

Och nu börjar livet om och alla andra verkar ha sin väg klar för sig men du står och stampar.

Din framtid är dock lika ljus som den var (och är) för en vecka sedan men jag behöver en sak av dig och du ska få två råd av mig.

Råden först:

Du måste få en semester som bara är din. Under hösten kommer minst ett tillfälle då du har möjlighet att vara ledig nån vecka – gör upp med dina närmaste om att MINST 4 dagar av den veckan är dina och gör något bara för dig utan familjen med.

Res, hälsa på en vän, umgås med vänner (borta från familjen). En av de saker som gör dig trött och villrådig är bristen på perspektiv så se till att få ett.

Råd 2: Lös en sak i taget. Du är som bäst när du rent praktiskt kan ta tag i saker så vänta tills du har chansen att ta tag i problemen och lös den när de är direkt framför dig och du har möjlighet att konkret hantera dem. Tills du känner att du har perspektiv och kraften att lyfta blicken och se långsiktigt – ta hand om det som är akut. Resten kan vänta och att oroa sig för saker du inte kan göra något åt kostar dig energi du inte har.

Nu till det jag behöver och det är mer information. Situationen du beskriver berör fler personer än dig och utan deras födelseuppgifter har jag bara mina Tarotkort att gå på när det gäller dina relationer. Det är visserligen ett skarpt instrument när det kommer till VAD som ska hända men synnerligen trubbigt när det kommer till HUR man kan vända situationer, nå fram till andra när man behöver kommunicera och hitta de gemensamma vägarna framåt.

Om det här svaret gett dig det du behöver är det onödigt men vill du ha mer detaljerade råd är astrologin mitt bästa redskap och då behöver jag veta lite mer.

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page