top of page
  • Tor

En ny sorts kärlek

Jag är en Vågkvinna. Jag har skrivit förr men jag förstår att ni har fullt upp och inte hinner svara på alla frågor, men jag gör ett nytt försök. Så här ligger det till. Jag har många förhållanden bakom mig, men jag kan inte släppa tanken på att jag egentligen är lagt åt det andra hållet. Jag undrar om jag någon gång kommer att våga gå ut med detta och om jag i så fall kommer att inleda en relation med den Skorpionkvinna som uppvaktar mig? Hur skulle det då gå för mina barn? När man bor i ett så litet samhälle som jag är det ju lätt hänt att folk snackar.

"Vågkvinnan"Svar: Jag har tittat på era horoskop och kan bara konstatera att hon kanske inte vore så lätt att leva med alla gånger, men alls ej omöjlig - och vill du känna dig riktigt sexig är hon helt rätt val. Du skulle göra henne samma tjänst, det finns en uppenbar möjlighet till passion er emellan. Djup sådan, inte bara erotisk utan mycket mer än så.


Mina kort säger att du har rätt i dina misstankar. Ditt liv skulle förändras i grunden, mycket mycket mer än du tror. Helt nya sidor och styrkor hos dig skulle komma i dagen. En hel del av det som trycker dig skulle försvinna. Faktiskt rekommenderar de varmt att du vågar ta steget fullt ut. För dina barn är det tuffare att du bryter upp ur din nuvarande relation än att din nya partner råkar vara en kvinna, trots att vissa skulle prata skit för det skulle de. Ungarna skulle dock tackla den biten bra. Just den här Skorpionen tycker korten också är en bra idé ... så jag kan egentligen bara önska dig lycka till. Jag tror att du skulle upptäcka att ditt liv fick större djup och fler möjligheter. I slutänden är det naturligtvis ditt beslut och ingen annans.

36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page