top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

En ny relation väntar - även om det är med samma person

FRÅGA TOR OCH HANNA: Min partner har lämnat mig, han säger att han tappat känslorna. Jag älskar honom oerhört mycket. Jag önskar att han ser allt gott vi har haft tillsammans. Kommer vi hitta tillbaka till varandra?

eRIKa


Vare sig ni kan bygga en ny relation eller inte behöver du få distans till den ni lämnar bakom er.

Svar: Det är inte hans känslor för dig han har tappat utan snarare att hans känslor för andra och för framtiden har förändrats. Det här uppbrottet är inte att han söker sig bort från dig utan att han redan är på väg någon annanstans.

De närmaste månaderna kommer bli oerhört jobbiga för dig och du kommer svänga mellan förtvivlan och saknad till ilska och rannsakan av vad som egentligen var trasigt i er relation och när du står på andra sidan kommer du också att ha en annan bild av din partner och delvis andra känslor.

Det finns en chans att ni blir ett par igen men var försiktig och låt det i så fall vara över minst fram till i slutet av maj innan du ens överväger att släppa in honom i ditt hjärta igen.

För han har hunnit ändra sig och tänka innan han lämnade dig och du behöver lika mycket tid att ändra dig och tänka innan ni kan bli det paret ni var igen.

För vad som än händer kommer det att bli något nytt – det går inte att gå tillbaka till det som varit för den grunden är nu sprucken och går inte att bygga på.

Korten talar om att det fortfarande ligger en sorg framför dig innan det kommer en stor förändring och att din framtid (och om det blir så er framtid) ligger i det som kommer inte i det som varit.

SÅ se det som att det är över och gör ett bokslut på den här relationen. När du gjort det kan din kärlek till honom bära er in i en ny – annorlunda – relation. Om det är vad du då fortfarande känner.

61 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page