top of page
  • Skribentens bildTor

En ny början är möjlig

Jag skriver angående min son. Han har börjat skolan igen och jag undrar om han kommer att fortsätta med det eller om han tröttnar. Han har haft många tillfälliga jobb förut. Sen undrar jag om hans nya flickvän är den rätta för honom. Jag har inga data om henne för han vill inte ta med henne hit. Sen har jag bekymmer för mitt enda barnbarn. Han är ofta sjuk med hög feber och ofta halsfluss. Kommer det att bli bättre? Snälla svara han är det käraste jag har.

"Viola"


En ny vår är möjlig - kanske till och med trolig

Svar: Observera att jag har utgått enbart från din sons horoskop, eftersom jag inte spår någon som inte har godkänt att jag gör det.

Människor födda runt midnatt har Solen, grunden för personligheten, vid horoskopets nedre tyngdpunkt. Det leder till en stark strävan bort från den egna bakgrunden och ofta även bort från den egna personligheten. Din son vantrivs med många sidor hos sig själv och det gör det också svårt för honom att vara nöjd med sina yttre omständigheter. Just yrkeslivet kommer dock att bli bättre om ett år eller två. Särskilt om han hittar ett praktiskt eller ekonomiskt arbete med långsiktigt ansvar. Han har Saturnus i sjätte huset och tröttnar snabbt om han inte känner att han gör något som har långsiktig vikt. Han har mycket sällan roligt när han jobbar. Och han skulle känna sig mer tillfreds med sin fritid också om han inte tyckte att fler av hans intressen hör ihop med hans "dåliga" sidor.

Just runt 28-32 är det många midnattsmänniskor som kommer på fötterna bättre. Det är en vändpunkt. Med lite tur blir det så för din son också. Hans flickvän kan jag inte säga ett dugg om eftersom jag inte har hennes uppgifter. Men det finns ingen katastrof i kärlekslivet markerad i din sons horoskop de närmaste åren.

Ditt barnbarn kan jag inte säga något om tyvärr. Det går inte att komma med kommentarer om just hälsa baserat på bara födelsedagen, det blir alldeles för inexakt.

70 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page