top of page
  • Skribentens bildTor

En mycket kort fråga

Relationer?


Svar:

Spännande med en fråga som bara är ett ord långt – låt oss se vad jag kan göra med det.

Ditt horoskop säger: Under augusti och framför allt november har du goda chanser att bilda relationer med människor och andra ser dig som intressant och sensuell. Du har lätt att träffa nya människor, särskilt i miljöer med mycket samtal och kulturella aktiviteter. Sämst är chanserna under idrottsutövning eller träning och via internet.

2021 börjar bra kärleksmässigt och en kortare resa eller utflykt till större ort i organiserat sällskap (som en bussresa till shopping eller museum eller en helgresa med nöjen) har goda förutsättningar att leda till långvarig bekantskap och nya känslor.

Julmiddagar med dans fungerar under november-december (i vanliga fall – det kan vara svårt med den typen av arrangemang i år dock).

Korten säger: Du vill återskapa en känsla som flytt och en passion du redan känt men det låter sig inte göras med den person du känt dem med.

En man med ett förflutet i affärsvärlden ger nytt hopp under ett festligt möte men se till att ta kontaktuppgifter för det är du som får bjuda ut honom efteråt.

Ska du känna passion behöver du skära gamla band för att upptäcka nya. Var självisk – ditt hjärta förtjänar att du ta dig det utrymme du behöver.

53 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page