top of page
  • Skribentens bildTor

En fråga från Chatten

En av våra tillfälliga besökare frågade i Chatten om man kan få hjälp om andra.


Vi använder de metoder som passar frågan bäst när vi besvarar dem.

Svaret är naturligtvis JA!

Man kan fråga om vad som helst och man kan ställa frågan via formuläret eller chatten eller vanlig e-post eller på FB med PM.

Alla svar hamnar sedan här på vår frågesida.

Så vida du inte är premiummedlem eftersom du då kan få svaret per e-mail istället och då kan du också boka en telefontid så att du kan bli spådd direkt i telefon och ställa följdfrågor på en gång.

Båda de tjänsterna ingår i premiummedlemskapet och kostar alltså ingenting mer än medlemskapet oavsett hur mycket eller ofta man använder tjänsterna.


Nu till vad man kan fråga om - Vad du vill!

Du kan fråga vad som helst och vi svarar med hjälp av astrologi, tarot, runor eller den metod som passar bäst för just din fråga.


Finns det inga begränsningar? - Jo det gör det!

Men den enda begränsningen är att vi aldrig spår andra än den som frågar. Det vill säga vi lägger inga kort för andra än frågeställaren Däremot kan vi använda astrologi och vi kan dessutom svara på en del genom hur den andra personen förhåller sig till dig.

Som exempel - Du frågar om en kärleksrelation. Jag spår med mina Tarotkort. Om de säger att svartsjuka och otrohet kommer i dagen och att det riskerar förhållandet och du vet att du är trogen har ju korten talat om vad din partner gör MEN jag spådde dig och frågan handlade om dig.

Utöver det inga egentliga begränsningar och den är ingen du behöver tänka på när du ställer frågor till oss. HUR vi gör är ju vårt bekymmer medan VAD du vill veta är ditt ansvar.


Finns det något vi inte säger? - Nix vi säger alltid allt vi ser!

Erfarenheten visar med stor tydlighet att det är den enda rimliga vägen att gå. Du som frågar är den som avgör vad svaret betyder för dig - inte jag som spår. Något som kan vara ett positivt besked för en person kan vara ett negativt för en annan.

Ett exempel som Hanna faktiskt varit med om (fakta lätt ändrade): En peson frågar hur länge hen kommer leva (ingen fråga man bör ställa egentligen av uppenbara skäl) och Hanna svarade mer än 6 månader och mindre än ett år. Frågeställaren blir lättad och glad eftersom det visar sig att hen har cancer och vet att den är obotlig men vill kunna planera ett bra slut. Att du ha en tidsram var väldigt viktigt och positivt för frågeställaren.

Och så är det ofta - klienten vet vad svaret är värt - inte jag som spår så därför - bra eller dåligt - talar vi alltid om allt vi ser.


Det var lite om vad och hur vi gör. det kommer komma en Q&A så fort vi hinner.

35 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page