top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

En förälskelse som bör få växa

FRÅGA TOR OCH HANNA: Vi har något speciellt A och jag. vi kan inte motstå kontakt med varandra. Jag känner så oerhört starkt men har jag fel i det här? Är det bara jag som känner så. Vad var annars meningen med att vi skulle hitta varandra? Min känsla är att jag behöver vänta in honom men har jag fel, väntar jag förgäves? Bör jag släppa? Kanske han inte är min livspartner som jag är så övertygad om. Tack på förhand. 🌸

Stjärna


Det här är en kärlek som växer sig starkare ju mer ni investerar i den.

Svar: Ni har en direkt och mycket speciell förståelse för varandra som jag gissar att du aldrig upplevt förut. Dessutom känner du dig omedelbart trygg och sedd i hans sällskap på samma sätt som han vågar vara öppen med dig.

Det här är dessutom en väldigt jämlik relation där ni står bredvid varandra på lika villkor.

Allt detta är en bra bas för ett livslångt förhållande men det finns (tack och lov) sidor som kommer ge er utmaningar om ni tar det steget längre och flyttar ihop och bygger ett gemensamt liv.

Jag säger tack och lov för det som gör att ett förhållande består är inte att det bara finns bra dagar utan att man hittar, möter och tillsammans övervinner en del motgångar och olikheter också.

Det är inte meningen att allt ska vara perfekt från dag ett – ett förhållande som varar är ett som är prövat och har överlevt sina utmaningar. Först då finns det en tyngd och ett förtroende för själva basen i relationen.

Den kommer ni kunna hitta.

När ni stöter på gemensamma problem blir ni starkare och ju mer ni gör tillsammans desto lättare blir det för er att samarbeta och lita på den andra.

Den stora utmaningen (och hotet mot er relation) är det ni gör var och en för sig.

För det är de saker som ni inte delar som kommer emellan er. Gamla vänner, krav från arbetet, tid med egna intressen (särskilt om ni inte båda har ett eget intresse som tar ungefär lika mycket utrymme som den andres) är det som kan bryta upp er.

Det här är en relation du borde satsa på – den har potential att bli Den Stor Kärleken och även om den inte blir det är detta en livserfarenhet du definitivt behöver göra.

Lycka till

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

ความคิดเห็น


bottom of page