top of page
  • Skribentens bildTor

En följdfråga

Följdfråga till ”Heta stunder väntar” Att jag har en stor inverkan om än inte genomgripande ännu, känns dock bra, det innebär ju då att hen tänker på mig, eller...? Finns det något annat du kan berätta om detta trots att du inte fått någon specifik fråga? Glädjen i att läsa dina ord är oerhörd, men om den tvivlande delen av mig undrar om det verkligen kan vara så här bra, är det verkligen så att det står skrivet i ödet/stjärnorna/planeterna, eller är det så att när vi får höra det vi vill höra så styr vi våra handlingar utefter detta? Och hur kommer det sig att det just är denna person som är menad att jag skall träffa?


Ödet styr inte utan vägleder. valen är våra egna

Svar: Ni har verkligen goda förutsättningar men det kommer också ner till arbetet och livet ni gör på vägen dit.

Lättaste sättet att se på ödet är att alla dela, alla livsöden, alla trådar flyter fram i en stor flod. Ibland för strömmen vissa delar nära varandra och ibland krävs det att man paddlar lite för att få sin del att hamna vid någon annan. När vi spår brukar vi säga ”OM saker fortsätter som de gör nu” eller ”om du inte gör något åt det” eller ”om du gör som du planerat” eller liknande saker för det är oftast så livet fungerar. Vi har alla vår fria vilja och det är den som har sista ordet i allt som händer. Man kan nästan alltid undvika ett dåligt öde genom att ändra på förutsättningarna och man kan också, tyvärr, självsabotera de bästa sakerna genom sina egna handlingar.

I ditt falls ser det ljust ut, verkligen ljust ut och särskilt eftersom du dessutom gör saker som underlättar det mål du strävar efter men sist och slutligen – ödet leder den villige och släpar den ovillige men kan aldrig ske bakom din rygg.

Lite flummigt kanske men jag hoppas att det hjälper.

46 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page