top of page
  • Skribentens bildTor

En djupare titt:

Hej, jag skrev in till er häromdagen angående min relation, som känns så rätt. Jag hade signatur "kär kräfta" och du Tor svara att du brukade inte skriva om våra förra liv m.m Du nämnde oxå "ödesbestämdhet" men du blev riktigt intresserad av den här relationen.. Här är våra uppgifter igen om du ville svara mer på den frågan jag skrev. Jag själv blev riktigt nyfiken o vill gärna veta mer

Kär kräfta


Delade upplevelser och dagar får kärleken att växa.


Svar: Det blev bara mer spännande när man började titta på detaljer i horoskopet eftersom det fortfarande inte finns några uttalade kopplingar mellan er som personer – det som däremot finns är mycket starka kopplingar mellan de liv ni vill ha och vad ni förväntar er av tillvaron och framtiden.

Så det fanns inte de kopplingar från förr som jag nästan förväntat mig – istället finns det enormt starka band i nuet – band som handlar om livsval, framtid och allt det man möjligen kan kalla status eller livsstil.

Det är faktiskt väldigt ovanligt men gör er till en synnerligen dynamisk duo som kan hitta en unik kärlek och väldigt ovanlig förståelse för varandra men den behöver baseras på vad ni vill och gör snarare än på vad ni känner.

Nackdelen är att om ni är ifrån varandra länge eller lever liv där ni inte delar hem, hobbies eller fritid så riskerar ni att gå från passionerade älskande till goda vänner till, i värsta fall, personer som står ut med varandra.

Fördelen är att ni, så länge ni delar liv, aldrig kör fast. Det finns alltid vägar framåt, val ni kan göra och saker som får till och med de jobbigaste låsningarna att lossna.

Det gör också att ni kan bygga ett liv ni båda trivs med och att ni kan ”återuppfinna” er när det känns som om det går för mycket vardag i livet.

Tips och starka sidor:

Du lägger vikt på: Dig själv som människa och ditt hem i första hand och på vad du lämnar efter dig (kunskaper, intryck, arv) och vad ditt öde och livsmål är i andra hand.

Han lägger vikt på Relation och vad han lämnar efter sig i första hand samt Jobb och vad han kan tillföra samhället och andra i andra hand.

Tillsammans ger det en spännande mix eftersom det gör att ni stärker varandra. När du gör sådant som får dig att må bra stärker det hans syn på relationen och när han sätter kärleken främst mår du bra.

Samma balans finns mellan hem och eftermäle mellan er. När du koncentrerar dig på det perfekta nuet ser du vinsterna på sikt och när han arbetar med långsiktiga gemensamma planer känner du dig också trygg och sedd.

Ni har förmågan att se och respektera den andres prioriteringar på ett väldigt ovanligt sett.

Jag minns att jag sa att ni inte har en ”vanlig” relation och det intrycket förstärks av era mer detaljerade parhoroskop.

Det är jättespännande när förhållanden avviker från det man ”brukar” hitta men det gör det också svårare att ge solida råd eftersom det saknas de solida referensramar jag i vanliga fall har.

Men det ni har är definitivt på riktigt och kan definitivt bli grunden för något alldeles unikt.

Kom bara ihåg att era känslor för varandra springer ur vad ni betyder för varandra – inte tvärt om.

Så länge ni gör saker tillsammans, växer tillsammans och planerar tillsammans kommer kärleken också bestå och utvecklas. Mycket lycka till er båda.

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page