top of page
  • Skribentens bildTor

Egen lya

Hej! Jag har ett tryggt förhållande med en kille som är lite äldre än mig .Vi båda bor hemma med våra föräldrar. Jag undrar om vi kommer att flytta ihop? Eller kommer det fortsätta som det gör nu ett tag till?

MB


Jodå ni flyttar ihop men att börja med ett eget boende var för sig har sina fördelar

Svar: Det ser ut som om ni kommer flytta ihop väldigt snart om du inte bestämmer dig för något annat. (högst 4 månader).

Dock finns det en bättre väg att gå om du vill at förhållandet ska bli stadigt, långvarigt och lika utvecklande som du hoppas på och det är att du först skaffar dig ett eget boende. Det behöver inte vara för en lång period och inte vare sig stort, dyrk eller krångligt men de där månaderna, eller halvåret som du tar hand om allting själv, fattar alla beslut själv och har ansvaret helt själv kommer ge dig en livsskjuts och ett självförtroende som du bär med dig genom livet och det kommer också göra att ert första gemensamma hem fungerar bättre och att ni kan ägna mer tid åt kärlek och roliga saker än att lära er vuxenrutiner, ofta på bekostnad av varandra eftersom det lätt blir struliga missförstånd när två nybörjare ska göra samma sak samtidigt.

Så tipset är att trots att en flytt ligger nära i tiden oavsett – flytta själv först fört ett rikare, roligare och mer kärleksfullt liv med din partner.

29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page