top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Efter separationen - vad väntar nu?

Hur kommer mitt liv se ut närmsta tid? Nyligen separerat. Ny kärlek? Nytt jobb?


En tuff resa blir lättar med hjälp av träning

Svar: De närmaste två åren kommer att bli dramatiska och du står inför en hel del förändringar där ganska många står utanför din kontroll.

Det kommer jobbmöjligheter som kräver flytt om du ska kunna ta dem, det finns familjeaspekter som drar åt andra hållet och dessutom är det någon i din närhet som gör sitt bästa för att du ska känna dig kass vilket inte direkt hjälper.


Horoskopet säger att det här året och nästa är ett av ditt livs värsta lågvattenmärken men att det vänder och när det vänder, vänder det rejält. Dock är du inte där du vill vara förrän 2021-2022.

Ett bra sätt att snabba på den processen är att jobba med hälsa och form. Om du inte redan tränar några gånger i veckan är det en bra start, om du redan tränar – sätt upp nya mål, satsa på någon tävling eller annan mätbar framgång. Det ger rutin och grund.


Mina tarotkort säger: Innan du hittar kärleken behöver du avsluta relationen du lämnat. Och ja relationen är över men har du verkligen hanterat den färdigt? Är allt det praktiska ordnat och rutinlagt? Har du gjort ett känslomässigt bokslut? Kort sagt – är det över både i det yttre och ditt inre?

Så fort du gjort det bokslutet kommer vägen till en ny kärlek vara öppen men om du går in i en relation innan dess kommer den utvecklas i skuggan av vad du hade och inte i ljuset av vad det kan bli.

Jobbiten är som sagt komplicerad – det finns jobb om du vill byta men de bästa erbjudandena kräver en flytt. Det är en bra idé om det finns någon på den nya orten du känner eller en förening eller liknande du snabbt kan komma in i för du behöver rötter för att må bra och en social krets att umgås med och , om du flyttar, träffa den rätte genom.

25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page