top of page
  • Skribentens bildTor

Dumpad och övergiven

När jag trodde allt var bra och jag var som mest kär bli jag lämnad.. jag ser honom i min framtid och vill inte ge upp även fast jag måste.. vet inte vad jag ska göra.

BlommanSvar: Det finns tyvärr bara ett svar – Gå vidare!

Det du såg fanns där för dig men det var en bild han delade mindre och mindre. Det gick från att vara er dröm till att bli den förhoppning som han inte sa emot för att det var på sätt och vis ”priset” han betalade för att vara med dig.

Hans oförmåga att prata klarspråk och dela sin verklighet med dig är det som ligger till grunden för det som har hänt.

Det är de dragen som förenar er som gör att det inte är värt att försöka igen, i alla fall inte just nu. Han är född precis på hornet mellan sina Fiskar och din Vädur och det gör att han när han bestämt sig kommer följa den väg han nu valt till en fast punkt innan han kan tänka sig att byta väg.

Du är stark, lysande och driven. Du är van att vägen är rak och när den inte är det kan du nästan alltid hitta ett sätt att göra den lättfärdad.

Det är de kvalitéer du behöver dra ifrån just nu för det är känslomässigt tufft att resa sig ensam när man vant sig att lita på att man är två som delar bördan.

Luta dig på vänner, ta din tid, lägg skulden för uppbrottet där det här hemma – på honom – och tro på att den du är och det du hoppades var rätt och han helt enkelt var fel person för dig att dela de drömmarna med.

Du kommer komma igenom detta fast än det är tungt och svårt just nu.

34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page