top of page
  • Skribentens bildTor

Sök en ny kärlek

Jag undrar över mitt kärleksliv. Jag är i nuläget kär i någon sen snart ett år tillbaka, men han vill inte ha något förhållande. Undrar om det finns någon inom en relativ snar framtid som kommer att ta mig med storm? Eller kommer jag att fortsätta tråna efter en man som inte vill ha något förhållande?


Ett nytt år för med sig nya möjligheter - kärleken är lätt att hitta framöver

Svar: Min ännu icke döpta ”African Tarot” står för svaret som är rakt och lite brutalt.

Kärleken är din att finna! Om han inte förstår att uppskatta det du ge - hitta någon som gör det. Du har mycket och förtjänar mycket och kärleken är för dig lättfunnen.

Snabb tolkning – ge upp den killen och fyll ditt hjärta med någon som förtjänar det. Kärleken är inte långt borta (inte i tid räknat heller)

Nu till astrologin för liiiite mer nyans:

Du har Månen mitt i 4:e huset och Mars och Jupiter i 7:e vilket gör att partnerskap kommer till dig ”mitt i livet” vilket bör vara inom det närmaste året eller tre. Det är en expansiv, utåtriktad och tämligen välbärgad man som är ditt bästa val och du hittar honom troligast via arbete eller (mest sannolikt) gemensamma intressen och fritidssysslor. Att träna på gym och sporta i klasser och grupper (fram mot vårkanten eller utomhus beroende på världenjust nu) är ett bra tillfälle att stöta ihop med honom på. Troligen är han Skytt, Tvilling eller Fisk.

61 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page