top of page
  • Skribentens bildTor

Dubbeldröm

Hej hade en konstig dröm den var så här. Jag ligger i sängen och har nyss vaknat och jag hör att min tjej är i badrummet, så öppnas toadörren och ut kommer min tjej. jag rör mig lite i sängen och känner att någon ligger bredvid mig, jag blir jätterädd för jag ser ju min tjej som är på väg ut ur badrummet och vi bor ensamma. Då vaknar jag ensam i sängen alldeles skakis. Jag hann inte se vem som låg bredvid mig men jag minns att denne någon är alldeles kall.

Ja det var min dröm och jag kan inte glömma den så vad anser ni att den kan betyda?

"Juvel"


När två olika drömmar krockar blir det ofta konstiga resultat

Svar: Det är sådant som händer när hjärnan följer två tanketrådar samtidigt. Den ena drömmen skulle handla om sex (flickvän i sängen som skulle förvandlas till någon annan som var din "flickvän" och ni skulle ha sex) och den andra om ert förhållande och hur relationen utvecklas (flickvän kommer in från badrum och vill att du ska göra något för henne på "hennes" sätt). Sedan krockar drömmarna och du får en mental chock när dina hjärnhalvor misslyckas med att väva ihop de två krockande elementen till en dröm, den chocken sänder automatiskt ut varningssignaler till kroppen, kroppen pumpar ut adrenalin i blodet och du vaknar panikslagen. Alltså det finns ingen grund för någon oro, det är bara din hjärna som gjorde lite för många saker samtidigt. Drömmen pekar dock ut att du har blandade känslor för din tjej och att det, trots att ni har det väldigt bra tillsammans, finns en del grejer som ni borde reda ut innan den irritation du känner växer till något större

25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page