top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Du kan vänta dig en spännande höst


Kommer jag att kunna bli ekonomisk oberoende inom en snar framtid. Hittar jag en bostad och var finns min kärlek?

"S"


Svar: Det kan hända många intressanta saker under perioden september-november, då utövar nämligen Jupiter ett starkt positivt inflytande över dig. Framför allt innebär det att det du satsar på i september får en tendens att sakta men säkert utvecklas och sedan ge rejäl utdelning i november. Det kan vara bra att veta om du är på väg in i ett nytt projekt eller letar efter ett nytt jobb.


Det ser ljust ut för din ekonomi så jag tror chansen är god att du uppnår det oberoende du vill ha innan åter är slut.

Det ser knepigare ut med bostaden. Tarotkorten säger att det är många förändringar i luften och att det kan bli så att du hittar en tänkbar bostad, men innan du hinner bestämma dig för den så ändras omständigheterna så att den inte längre är rätt för dig.

Med kärleken är det något liknande på gång, fast åt andra hållet. Det finns någon som passar dig riktigt bra men ni träffas inte förrän de saker som är på väg att hända snart, har hänt. Tarotkorten lägger till att det dessutom finns mer än en tänkbar kärlek och att det inte är avgjort än vilken det blir (eller åtminstone inte vilken du träffar först). Gott om romantik en liten bit längre fram i tiden, med andra ord, men mycket mer går inte att säga just nu.

58 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page