top of page
  • Skribentens bildTor

Drömmer om en man

Hej! Nu börjar det hända en del i min drömvärld! Häromnatten så kände jag en tydlig doft av en man. Han låg dessutom nära mig i sängen. Fick dock inte någon känsla vem denna mannen var, har haft tidigare samma dröm att någon man ligger bredvid mig! Det har känts så verkligt båda gångerna att jag inte bara tror att det är inbillning. Hur ska jag tolka denna dröm?

AnnaSvar: Spännande dröm och ovanligt. Luktintryck är oftast väldigt vaga i drömmar och att de är så tydliga gör att jag tror att det här är en form av sanndröm eller förutsägande dröm.

Vad exakt den handlar om har mycket att göra med vad du kände när den här personen låg bredvid dig. Om du var rätt, eller om det kändes vardagligt och tryggt eller om det kanske till och med var upphetsande.

Men alla tänkbara scenarier har en sak gemensamt – du har träffat någon som kommer få stor betydelse för ditt liv och då särskilt ditt privatliv. Det är troligen inte en kärleksaffär eller ett förhållande dock – snarare något som påverkar hur du ser på dig själv andra och din framtid.

Troligast är det en psykolog, lärare mentor eller chef.

53 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page