top of page
  • Skribentens bildTor

Drömmen blir sann

Följdfråga "Heta stunder väntar": Det jag fajtas med just nu och även söker få ett tecken av något slag, är bara att få veta om jag ska fortsätta jobba för min dröm eller om det inte alls kommer slå in. Jag som person har oerhört tålamod, och handlar detta bara om tid så vore det bara så skönt att veta det, för hjärnan håller på att koka över av alla tankar. Eller är det så att det jag längtar efter inte kommer ske, få ett tecken på det så att jag kan släppa taget. Mina skyddsänglar sänder tecken hela tiden, men jag har svårt att uppfatta dem. Du säger att det ser bra ut för mig, men kan du säga att allt bara handlar om att ge det tid eller ska jag släppa? På sistone har det varit något glesare kontakt, men bättre nu igen. Berodde bara på fullt schema. * Finns känslorna för mig kvar hos personen? * Finns det ett skäl att det är just denna person som har kommit in i mitt liv? Jag vore tacksammast i hela universum om du vill svara, så jag kan ge mitt huvud lite avkoppling.

HHSvar: Satsa på din dröm! I din ände är det bara en fråga om tid och det finns inget som står i vägen för din lycka. Problemen ligger i andra änden då det finns familjeavväganden som gör att hen behöver bestämma sig.

Hans beslut måste komma och så fort det kommer går det fort.

38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page