top of page
  • Skribentens bildTor

Drömmar om stulna tillhörigheter.

Hej. Jag har flera gånger drömt att min handväska blir stulen och att jag blir så upprörd för jag har plånbok mobil och andra viktiga saker däri. Vad kan det betyda?

"M"Svar: Det är en dröm som tyder på att du är väldigt fokuserad och är undermedvetet rädd för att glömma och missa saker.

Det är ofta man får den här typen av drömmar när man tvivlar på att man riktigt har kompetensen eller kontrollen att klara sitt jobb. Att du inte bara tappar bort väskan utan får den stulen pekar också på att du upplever att någon i din omgivning (troligen medarbetare eller chef) som sätter krokben för dig eller ställer orimliga krav.

Det roliga är att de som drömmer så här alltid ställer större krav på sig själva än omgivningen gör och i princip alltid är mer än kompetenta för de uppgifter de har.

Vill du sluta drömma den här typen av drömmar kan det hjälpa att hitta ett "filter" mellan ditt jobb och ditt privatliv som kan hjälpa dig släppa det ena när du ägnar dig åt det andra.

Att cykla eller jogga till och från jobbet är ett sätt, att lyssna på en ljudbok eller läsa på väg till och från jobbet är ett annat.

Det man gör är att lägga in något man ser fram mot före och efter varje arbetspass som kräver viss koncentration och ger en direkt belöning. Då blir det lättare att ge fullt både på jobbet och hemma utan att det "spiller över" och obearbetad spänning tar sig uttryck i just den typen av drömmar du har.

824 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page