• Tor Tolander

Drömmar om ormar handlar nästan alltid om sex

Fråga: Jag hade en dröm i lördagsnatt som handlade om att jag var inne på en toalett och när jag gick ut så stod en tjej och skrek mot en röd/svart STOR orm som var bakom toadörren. Hon blev alldeles paralyserad och kunde inte röra sig ur fläcken när ormen började anfalla. Jag ryckte henne därifrån och vi sprang åt andra hållet, jagade av ormen. Vi hann bara ca 4 meter så kom vi till gräsmattan utanför och där var hela gräsmattan full med röd/svarta ormar. Det fanns ingen chans att komma igenom där utan att bli huggen av någon av dom vi vände för jag tyckte ju självklart att det var bättre att lura EN orm i stället för flera hundra..... sedan vaknade jag och drog in fötterna under täcket...för säkerhets skull *ler* Vad kan detta betyda??

Jag blir orolig när det handlar om ormar för jag är "dödligt" rädd för dem....

"A-K"


"Ormen" är ute efter dig på det uppenbaraste av sätt

Svar: Kombinationen ormar, toaletter och att bli överraskad av dem är en väldigt "Freudiansk" dröm. Det betyder att drömmen inte handlar om ormar utan om män och mäns sexualitet. Snabbt översatt betyder drömmen att en manlig "förebild" det vill säga någon du har ett nära , men inte sexuellt, förhållande med. Som en arbetskamrat, chef eller liknande gör eller vill göra närmanden mot dig. Han gör det också mot andra i din närhet och ditt undermedvetna signalerar att det är en dum idé.

Drömmen antyder också att du har mer att förlora på att "lura" ormen än du har på att konfrontera problemet. Det du kan/borde göra är att sätta en tydlig gräns i ditt huvud och inte, under några omständigheter, låta saker gå längre än så.

102 visningar

 Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Ikon