top of page
  • Skribentens bildTor

Drömmar om mitt ex

Hej Jag har drömt flera gånger att jag o mitt ex återförenas. Han kommer till mej o ber om ursäkt Hur skall jag tolka det

Mariana


Ditt förflutna hindrar dig inte längre - ta nya steg i livet

Svar: Spännande dröm – Inledningsvis betyder det inte att detta är på väg att hända och troligen inte ens att det är något du önskar men det säger två saker.

Det ena är att du med perspektiv på ert förhållande har en känslomässigt tydlig bild av vad det var som gick fel och att det var han som inte räckte till. Det andra är att det är dags att gå vidare från de känslor och bindningar du har till den relationen.

Att han ber om ursäkt är biten som talar om att du nu är tillfreds med vem som bär vilken skuld. Det intressanta för dig är vad han ber om ursäkt för eftersom det är de saker du nu är helt medveten om är på honom.

Att han vill återförenas är den biten som handlar om att gå vidare. Du är redo att ”göra samma misstag igen” det vill säga att du inte behöver oroa dig för att det ska hända igen – du ser tecknen och kan hantera dem innan det går illa.

Det finns en alternativ tolkning av det sista och det är att OM du är i en relation just nu finns det en liten risk att det är ditt undermedvetna som diskret påpekar att din nuvarande i vissa avseenden påminner om och beter sig värre än ditt ex.

Det du beskriver av din dröm i övrigt tyder inte alls på det MEN det finns en liten, liten möjlighet att det är så och det beror på temat i resten av drömmen. Om din nuvarande partner inte har en roll i drömmen alls är detta inte fallet, om din partner finns med krävs fortfarande en ”handling” som stödjer det.

43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page