top of page
  • Skribentens bildTor

Drömmar, barnlängtan och skyddsänglar

Jag ger inte upp, jag hoppas innerligt att ni drar mitt mail ngn dag. Jag undrar hur min framtid kommer att se ut? Kommer jag att få barn ngn gång i framtiden? Vem är min skyddsängel, -guide? Jag står vid ett vägskäl just nu. Ekonomi, jobb hur blir det med det? Har jag ngn förmåga att spå t ex i tarot? Oj, så många frågor det blev och jag vet att ni har mycket att göra men jag hoppas ni har tid med mig! Tack i alla fall för en underbar sajt, den ligger i mina favoriter. Jag har också drömt att jag flyger, vad betyder detta (och att jag lär andra att flyga)

"Tiia"


Svar: Drömmen handlar om att du inte behöver vara bunden av de måsten och sociala pekpinnar som finns runt oss. Du har också förmågan att befria andra att gå vidare till nya omständigheter. Utan din födelsetid (timme minut) blir det inte lätt att se barn men det som går att se är att det bör ske ganska snart om alls. Mina kort säger att det kommer att kräva uppoffringar och att du skjuter allt annat åt sidan för att koncentrera dig på att bli havande och själva föräldraskapet kommer också att kräva mycket osjälviskt givande. Du kan inte räkna med att få en son. Hanna är duktig på skyddsänglar, det är tyvärr inte jag. Det finns många sätt att spå i kort och du kan lära dig hantera flera av dem men jag ser ingen uttalad talang för det. Det är genom arbete och hängivenhet som du når framgångar på det planet. Den materiella sidan av livet ser ljus ut. enligt mina kort så bör du söka efter en förändring. Ett byte av personer runt dig går oväntat smärtfritt. Det finns också ett arv framför dig och det vållar ingen sorg så det kan syfta på att någon går i pension och du får ta över dennes uppgifter men det är en ganska långsökt tolkning. Det är ett tryggt och rikt liv som väntar dig - materiellt sett

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page