top of page
  • Skribentens bildTor

Drömjobbet kommer!

Jag sa upp mig från mitt jobb för att det gjorde mig djupt olycklig och har nu under ett halvår gjort allt jag kan för att hitta ett nytt jobb. Men jag möts bara av besvikelser och negativa besked hela tiden. Nu väntar jag besked på ett jobb som jag så gärna vill ha. Kommer jag få jobbet eller kommer jag få gå igenom en besvikelse igen?

Lollo


Du gjorde rätt och det kommer få sin belöning.

Svar: Inledningsvis bra att du tagit ett steg bort från något som gjorde dig olycklig. Det är alltid ett bra val även om du just nu tycker att kostnaden är hög.

Det kommer tyvärr komma fler besvikelser MEN det väntar en ordentlig belöning framför dig. Du kan antingen söka ett jobb i en annan dela av landet (det finns drömjobb för dig just nu men del ligger mer än 10 mil från där du bor) Eller titta på ditt CV för det finns några få högskolepoäng som skulle ge dig en spets och ge dig jobbet du vill ha där du bor.

Det finns dock en anställning i din nära framtid (vecka/veckor) men det är inte exakt det jobb du hetast längtar efter Det är dock ett bra sätt att få en plattform för framtiden.

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page