top of page
  • Skribentens bildTor

Drömde om våldtäkt och tokiga människor

Drömde tidigt i morse ,kom till ett hus avskilt , enplans ,2 dörrar in i en stor hall /rum , några trasmattor på golvet ,inga möbler , bara karljohansoffa , en stor tung ,där bodde senila /tokiga människor , sprang nakna ,under soffan låg en kvinna ovanpå en man ser bara rumpan på honom ,å hennes ben ,ser ut som en våldtäkt samtidigt som han stryper henne , ser bara hennes hand slappa när hon dör ,sen blir allt tyst ,i rummet intill sitter en proper herre i kostym ,jag ber honom om hjälp men tittar bara bort , tror jag är där för att hjälpa de gamle med mat o dyl , de är urin å avföring på golvet ,så himla läskigt .

E

Drtömmar kan upplevs som oerhört realistiska även när innehållet är jätteknäppt

Svar: En riktigt läskig dröm som med stor sannolikhet har att göra med två saker.

Dels att du troligen hade ont i magen och ätit något som inte var helt bra. Kroppen är oerhört duktig att påpeka när den inte riktigt är 100 och behöver gå på muggen när man sover. Den här typen av äckeldrömmar är vanliga när man har magproblem och/eller när man är på väg att få mens.

Den andra delen av drömmen är den som fokuserar runt huset och vad människorna gör där.

Det är en tydlig undermedveten signal om att allt inte står rätt till i ditt förhållande och/eller ditt yttre liv.

Huset representerar din trygghet och ditt sätt att se på dig och din situation och det som händer i drömmen (sexet, de tokiga människorna mm, mm) indikerar att du troligen blir ljugen för av någon närstående. Att ditt undermedvetna tolkar signaler som den är säker på finns men som din partner eller närstående förklarar bort och du väljer att tro hen. Den typen av drömmar är vanliga vid beroenden av olika slag, när det finns en stor lögn (som att man till exempel fått sparken och inte sagt något) eller möjligen vid otrohet.

Något händer i din närmaste krets som inte stämmer med vad som sägs eller förmedlas.

Tar du reda på vad kommer drömmen inte komma tillbaka i någon liknande form.

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page