top of page
  • Skribentens bildTor

Dröm om kärleken?

Jag har skrivit förut och fortfarande lika frågande för min dröm fortsätter att repetera sig nästan varje natt. Jag har träffat en kvinna som jag är väldigt förtjust. Det jag drömmer är. Hon kommer mot mig och jag går henne till mötes och tar emot henne med en passionerad kyss. Efter detta så brukar jag vakna. När jag sedan somnar om så repeteras drömmen igen. Detta är nästan den enda dröm jag har om henne... Jag skulle så gärna vilja veta vad den innebär. Till saken hör att hon är förlovad på sitt håll. vi har träffats ett antal gånger och räknat ut att vi är otroligt väl tajmade. Allt stämmer... För många saker för att det skall vara tillfälligheter.

"janne"Svar: Drömmen i sig betyder tyvärr bara att du är väldigt, väldigt fäst vid henne och att du önskar att det ledde till mer. Att ni faktiskt kysser varandra tyder på att du faktiskt tror på att det finns en chans men att drömmen alltid tar slut där tyder på att du egentligen inte vågar tro på att det kommer att gå. Hon kommer inte att ta första steget, så det måste bli du som gör det. Din dröm säger ingenting om hennes inställning men om du inte vågar agera på dina känslor så kommer du aldrig komma längre än den här drömmen. Nej, det är nog inte tillfälligheter att ni matchar MEN livet består av val i större grad än öde så att ni matchar väldigt väl betyder inte att det måste bli ni, bara att det finns bra möjligheter.

46 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page