top of page
  • Skribentens bildTor

Dröm om gamla vänner och kärlekar

Jag har drömt något konstigt. Jag började på ett tivoli, där var det med olika personer. Dessa personer var: en grabb jag har en kärleksrelation till (1), en elev från jobbet (2), en gammal bekant från barndomen (3) och jag själv. Vi skulle åka en attraktion på tivolit, den såg ut som ett stort traktordäck o i detta stod det ett möblemang i form av ett bord o fyra stolar. Jag satt mitt emot 3 o jämte 1 men hux flux satt 2 mitt emellan mej o 1. Attraktionen spårade ur o så sprutades något kletigt på oss av några tjejer som mobbade mej i barndomen (4),dom hade arrangerat att det skulle spåra ur så dom kunde spruta detta på oss. Sen gick vi alla in på en pub 1, 2, 3. 4 o jag. Jag o nr 1 rörde vid varandra då kom min man (5), sen helt plötsligt satt vi i en bil. Jag är osäker på vilka som var med men 5 körde bilen. Det låg tre levande älgar i en hög rakt över vägen. Jag blev rädd att vi skulle köra på dom, men när vi kom fram reste de på sej o hamnade bakom bilen, de jagade bilen. Snabb förflyttning till annan plats, där jag kysser någon men kan ej urskilja vem. Min chef (6) ser detta och ser förvånad ut. Sen vaknar jag! "D"Svar: Helt klart är det här en dröm om underliggande behov. Du har känslor och begär som du inte får uttryck för i ditt vardagliga liv och då letar ditt undermedvetna efter personer som kunde ge dig rätt gensvar. Eftersom det inte är helt utan praktiska och känslomässiga risker så finns det också symboler för skam och avslöjande med (din man, mobbarna och din chef) Det drömmen betyder är att du kommer att bli frestad att hoppa över skaklarna inom de närmaste månaderna, särskilt om du och din man inte är på samma känslomässiga våglängd. Det kan vara en god idé att resa tillsammans eller göra något annat för att blåsa liv i de känslor som ni har för varandra

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page