top of page
  • Skribentens bildTor

Dröm om eld och sinnesnärvaro

Hej! Jag brukar ofta ha många livliga drömmar som jag minns dagen efter, i natt drömde jag en dröm som berörde mig. Jag befann mig i mina släktingars stuga där jag med glädje tillbringade mycket tid när jag växte upp. Jag drömde att en nära vän till mig och jag skulle elda i eldstaden i stugan, plötsligt spred sig elden och det kom mycket rök så det blev svårt att se. Jag brukar vara mycket orolig för just eld, men där och då i drömmen var jag så samlad. Jag kände ingen rädsla och kunde lugnt släcka elden. I drömmen stod jag länge och tittade på den lilla röken som fanns kvar efter släckningsarbetet, fundersam över varför jag inte hade blivit rädd. Denna dröm är väldigt olik mina mer "vanliga" drömmar. Vad kan den betyda?

Nyfiken


Svar: En dröm som handlar om personlig utveckling och att ta nya steg i livet. Det här är en spännande dröm som förbereder inför det kommande årets utmaningar och ditt behov att ta nya steg i livet.

Hela svaret hittar du i den här videon på vår Youtube-kanal62 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page