top of page
  • Skribentens bildTor

Dröm om dejting

Jag hade en konstig dröm för ett tag sen. Jag drömde att jag träffade en kille som jag har "dejtat" för ett tag sen. Vi pratade en massa (som jag inte kom ihåg vad vi sa) och sen kom en annan kille, som jag i verkligheten skulle gå på "dejt" med. Killen jag har "dejtat" sa att jag skulle gå till den nya killen men jag ville inte. Till slut gick jag men efter ett tag sprang jag ikapp min gamla kille (som skulle på rättegång) och sa att jag älskade honom, något jag aldrig sagt till honom i verklighet (eller ha vetat att jag har). Sen vaknade jag väldigt fundersam... Är jag fortfarande kär i min gamla kille eller var det en dröm om att jag ska gå vidare? "Molly"


Det är inte ovanligt att man "jämför" gamla och nya flammor i drömmarna

Svar: Ja, du har känslor kvar för ditt ex men du är inte kär i honom. Den här drömmen väger ditt engagemang i dina framtida kärlekar mot det du hade med din förra. Rättegången han var på väg mot talar också om att du har en oro att samma saker ska hända i dina kommande förhållanden som i det du hade. Det är en dröm om att gå vidare och som dessutom är till för att du ska komma ihåg det du haft så att du drar nytta av dina känslor och erfarenheter. Det är ganska ovanligt men bra att ha den här typen av drömmar.

48 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page