top of page
  • Skribentens bildTor

Don't panic

Jag har haft samma dröm två gånger samma vecka och det känns som den vill säga mig något. Jag är ute och kör bil men mina ögonlock är nere och jag kan inte se. Jag tänker jag måste se för att köra bil och försöker peta upp ögonlocken men det går inte och i jag blir panikslagen och vaknar svettig. Vad tror ni denna dröm vill säga mig. "Busan"


Detta är en typisk stressdröm. Unna dig en avkopplande helg och se över dina rutiner

Svar: Stress! Det här är en typisk stressdröm som handlar om att du känner att det vilar mer ansvar på dig än du klarar av och att det dessutom kommer mer framöver. Med tanke på att det är bilåkning som drömmen handlar om är det troligen oro över arbetslivet som det handlar om. Du riskerar inte att få sparken men det kommer att komma förändringar som du undrar om du kommer kunna hantera.

54 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page