top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Ditt livsöde började långt innan du föddes

Vi har fått in vår första kiromantifråga och alla som beställer dem kommer att få dem hemskickade och alltså inte publicerade på sidan (om de inte säger att de vill ha dem där såklart).

Den här personen sa att det var ok så här kommer tolkningen och händerna.


Klientens händer

Du har angett att du är högerhänt vilket gör att den högra handen pratar om vad som är nu och den närmaste tiden medan den vänstra talar om vad som händer på lång sikt men låt oss börja med vem du är:

Du är en väldigt fascinerande person med två mycket olika händer vilket säger att ditt liv har/hade förutsättningar att gå åt väldigt olika håll. Om ödet (eller du) valt annorlunda skulle du kunna haft ett väldigt annorlunda liv. Många barn eller inga bar, ett jordnära liv eller ett väldigt ostyrigt och troligen väldigt fritt och ostyrt liv – allt är eller var möjligt och det är inte för sent för dig att byta liv eller bana i livet vid någon punkt men det finns en del förutsättningar som är konstanta.

Då man mer eller mindre måste hålla i någons händer för att avgöra bergens fasthet och omfattning kan jag bara säga att du har väldigt bestämda åsikter och att du fokuserar på att lösa problem, gärna genom samförstånd och överenskommelser och du blir väldigt nedslagen av att ingångna avtal bryts. Ett handslag är ett bindande löfte i din bok.

Båda dina huvudlinjer knyter an till linjen mellan falangerna i tummen och bildar en nästan obruten linje – det indikerar ett starkt band med din historia och dina tidigare liv. Det finns ogjorda saker du kan lösa i detta liv som följt med dig länge.

Troligen bär du på en djup rotad känsla av att det finns saker du ”måste” göra som du kanske inte ens kan förklara för dig själv.

Du är passionerad och tror på evig kärlek och om valet var bara ditt skulle du bara ha en partner under din livstid.

Har du hittat den rätta har det inte varit en helt enkel resa eftersom hen gjort dig besviken många gånger. Flera gånger på såna områden som verkligen betyder något för dig. Trots det har du alltid löst problemen och/eller förlåtit och gått vidare. Det ser dock ut som om i princip alla sådana saker ligger bakom dig. Det kommer i närtid (1-5 år) ett avgörande val och efter det kommer ditt kärleksliv vara enkelt, djupt och väldigt homogent.

Hälsa: just nu mår du inte riktigt bra och dras med hälsobekymmer som både oroar dig och hindrar dig från att göra saker du skulle vilja göra. Det är något du måste ta på allvar för jämfört med livslinjen i din långsiktiga hand (vänster i ditt fall) går du igenom en rätt avgörande period i livet just nu och när du kommer ut på andra sidan styrs mycket av din kommande hälsa av hur du hanterar det då står i nu och hur du mår nu och när du tar dig igenom detta. Den underliggande förändringen är med all sannolikhet åldersrelaterad men den påverkas av hur du lever just nu.

Undvik om möjligt stress och anamma hälsosamma vanor när det kommer till sömn och mat så kommer resten av livet påverkas positivt och kan dessutom bli mycket långt.

Karriär – din karriär ligger troligen inte i dina händer utan styrs av annat. Du kommer troligen lyckas bra med vad du gör och du kommer troligen göra många saker men vad det är handlar mer vad som krävs än vad du väljer. Du byter hellre karriär än ger avkall på vem du är (mer om det lite längre ner).

Självbild och glädjeämnen: Ditt liv får sin näring av att vara en del av något större. Att betyda saker för andra, att delta och dela och att göra andra större får dig att leva upp och göra mer för dig själv också. Du trivs bra ensam men att vara bland människor som inte relaterar till dig och inte släpper in dig i sammanhanget eller där du upplever att du inte har en plats bryter ner dig och förminskar dig. Medan det omvända, som sagt, får dig att växa.

Framtiden – ser ljus ut under förutsättning att den är tillsammans med någon eller några som skapar den anknytning som du så uppenbart behöver. Det finns också – fortfarande – en hel del av de där sakerna som följer med dig från tidigare som behöver lösas. Din resa är spännande och definitivt långt ifrån huggen i sten särskilt då du har så många talanger som kommer göra dig framgångsrik på nästan allt du ger dig in på.

25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page