top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Din höst passar för lärdom och nya kunskaper


Hejsan! Hur ser hösten 2021 allmänt ut för mig?

"Hösten"


Svar: Det är en ovanligt fin höst för studier. Om du inte redan hade något sådant på gång så lönar det sig att leta upp någon kurs som du kan ha nytta av. Det behöver inte nödvändigtvis sluka alltför mycket tid (om det är så att du känner att du är för upptagen för att börja med något extra). Till exempel är Duolingo en bra sajt om du är sugen på att plocka upp ett nytt språk eller kanske slipa på ett du redan kan - bara ett exempel på något som skulle kunna ge din höst en guldkant. Merkurius befinner sig i Vågen hela hösten så du kommer att känna dig riktigt motiverad så fort du kommit igång. Sista veckan i september kan du känna att du kanske skulle ha valt något annat ämne, men i övrigt håller den positiva energin i sig.


På kärleksfronten ser det ut att kunna hetta till rejält under perioden 17-27/10. Någonting händer som är bra för din självkänsla och som också ökar ditt intresse för kärlek och sex, även om den effekten kanske avtar redan i november.


Tarotkorten lägger till att hösten kan bli hektisk och att det är klokare att hålla tempot lågt än att försöka hinna med precis allt. Du lyckas bättre med det du gör och du mår dessutom bättre om du inte stressar, även om det valet betyder att du måste avstå från något som du gärna hade satsat på.

Du kommer också att få efterlängtad uppmärksamhet från en driven man. Det kan handla om kärlek men det är nog mer sannolikt att det rör sig om en chef eller någon annan yrkeskontakt.110 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

댓글


bottom of page