top of page
  • Skribentens bildTor

Det vilar på dig nu

Hej i natt drömde jag att jag gifte mej, den som hjälpte mej med kläder och dylikt var min älskade mormor som avled för 9 månader sen det jag vet är att stå brud brukar vara positivt. Men vad står bröllop för? I drömmen var jag i en slaskig lokal, fallfärdigt hus, med en underbar vacker stor brasa mitt på gården för att jag ville ha eldens kraft när jag gifte mej. Jag hann inte se honom som jag gifte mej med men jag såg baksidan och han hade långt hår som min kille har. Vad kan det betyda?

"Jenny"


Växlingen när en generation lämnar över till nästa är en existensiell grundsten

Svar: Din dröm är dels ett budskap och dels en undermedveten påpekan. Budskapet är att du nu är yngst i generationsväxlingen och att dina förfäder, eller gener, eller din mormors ande beroende på vilken tro man tillhör tycker att det är dags för dig att smida nästa länk i kedjan. Att du är mogen att skaffa barn helt enkelt. Att det är rimligt att tro att det är den äldre generationen som ligger bakom budskapet har att göra med drömmens innehåll. Den generationen såg äktenskap som liktydigt med barn och ansvar för dem på ett annat sätt än vi gör idag. Hade det varit "din egen" dröm hade du drömt om barn punkt.

Att det är en sjaskig lokal antyder att ditt undermedvetna inte tycker att din pojkvän duger att skaffa barn med. (alternativt att din mormors ande inte tycker att han duger). Det betyder inte att han inte duger som pojkvän men att de rent föräldramässiga aspekterna inte riktigt är där de borde vara. Att det inte nödvändigt måste vara han som är mannen i ditt liv antyds också i det att du inte kan vara säker på att han ens är med i drömmen.

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page