top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Det som händer är inte viktigt utan hur ni hanterar det.

FRÅGA TOR OCH HANNA

Orolig inför ett läkarbesök... Min pojkvän ska på läkarbesök snart... Vi e väldigt nervösa över det. Kan ni säga nått om det, positivt/sämre besked och kommer vi fortsätta som ett par, efteråt?

Väldigt orolig


Undersökningar är alltid av godo - att veta vad som väntar är halva vägen till att klara kommande utmaningar.

Svar: Vi spår som vi sagt massor av gånger inte någon som inte frågat själv så jag kan inte säga hur det går för din pojkvän – däremot kan jag säga hur du tar det som händer och av det kan (och kommer) du dra slutsatser.

Därför vill jag börja med att säga att du behöver ta lite tid och tänka på vad svaret egentligen betyder eftersom bra nyheter kan få dåliga konsekvenser på samma sätt som dåliga nyheter kan leda till att man överkommer problem och växer starkare och bättre.

Nu till svaret – (Jag använder Craft för detta så det blir kort, rakt och kanske lite yxigt)

Du kommer få nyheter som förändrar din tillvaro och hur du ser på dig och framtiden. Det kommer en utmaning som inte alls är omöjlig att överkomma och klara av men som kräver tålamod och att du tror på dig själv och din partner – både på er styrka och er kärlek.

Om ni står enade genom det som väntar kommer er kärlek att växa och leda till ett förhållande som varar med nya starka band mellan er.

Tålamod, att stå för sina löften, envishet och förtroende är vad du behöver ha och framför allt ge och dela med dig av för att ni två ska växa och bli det par ni förtjänar att vara.

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Σχόλια


bottom of page