top of page
  • Skribentens bildTor

Det blir tufft innan det vänder

Jag vill fråga om min ekonomiska situation . Är sjukskriven just nu och det ser dystert ut på pengafronten 0 kr från arbetsgivaren och FK ska göra en uträkning på sjukpenningen kommer handläggningen på mitt ärende gå ganska snabbt? Och Kommer jag att få betala tillbaka pengar? Då ny inkomst uppgift ska lämnas? Ser det ut som jag klarar denna situation i sommar? och finns det pengar på väg in på andra sätt (Turen )( jag är inte ensam som tur är ❤ ) Vänligen se gärna i Tarotkorten och i horoskop om ni vill Tack från oroliga mig.

Orolig BlommaSvar:Jag ska gå rakt på sak 2020 kommer bli tufft. Du kommer komma igenom det men det kommer bli tufft.

Återbetalningskrav lär du undvika även om du kommer behöva slåss lite för det. Kan du styrka att du inte gjort fel – efter bästa förmåga och med gott samvete – reder det ut sig. Tyvärr är försäkringskassan ganska snabba på att avslå men betydligt räligare när det kommer till att bevilja (sånt som ligger utanför automatiseringen) och nu är det sommar så det kommer ta tid (här är dock inte astrologin och korten helt överens där Taroten säger: En medveten förändring skapar förutsättningar för ett snabbt beslut. Det borde innebära att en kompletterad ansökning eller en personlig kontakt med din handläggare skulle kunna leda till en snabbare handläggning.

Vad gäller nya inkomster är det värre. Minskade utgifter går och en försäljning av kapitalvara (korten pratar om fordon) kan ge en intäkt som klarar en del av hålen (och minskar kostnader). I övrigt finns bara möjligheten att vända sig till ”en äldre man med tillgångar” men om det är ett lån från en släkting, en affär eller en bankman är faktiskt oklart (Morigana använder kort som pekar på en man som arbetar med pengar – men det kan vara en bankir lika gärna som en äldre släkting som håller på med aktier eller jobbar inom ekonomi.)

Tur har du men inte när det kommer till pengar utan till kärlek, hälsa och händelser. Det är i vanliga fall trevligare men just nu är turen inget som ger dig inkomster.

Att vila och återkomma till arbete är den snabbaste vägen och det kommer kunna ta en stund. Lyckligtvis pekar både kort och horoskop på en rejäl vändning 2021 så även om det är ruskigt tungt just nu så kommer bättre tider om inte allt för länge.

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page