top of page
  • Skribentens bildTor

Det blir en utmaning men den för er närmare

Hej! Jag har börjat och dejta en kille de senaste veckorna och nu har kommit väldigt nära varandra och ska träffas snart. Dock är jag lite orolig om vad kommer vi att tycka om varandra när vi träffas? Hur kommer han att reagera eller tycka om min religion och kultur? Tacksam för svar!

Mån 27


Att ni är olika kan vara er styrka.

Svar: Det kommer bli en hel del att fundera på för både dig och honom. Det är inte hans tankar som kan ställa till det i första hand utan de han är släkt med och umgås med.

Det är inte heller så att era livsval och tankar om karriär, familj och framtid är helt lika.

MEN

Det finns enormt mycket kemi emellan er och det finns en möjlighet att ni hittar varandra – inte för att ni är lika utan för att ni behöver göra en gemensam resa för att få varandra och den resan kommer bygga starka band emellan er.

Två saker att tänka på:

1) Om det känns fantastiskt och du inte har några frågetecken alls efter första träffen bör du tänka på varför det känns så – om han verkligen var ärlig mot dig eller om du verkligen var ärlig mot honom.

2) Tvärt om – om inget alls känns rätt så är det för att hans tankar på hur hans omgivning kommer reagera på dig starkare än hans känslor för dig. Känns det så finns det bara en sak som kan hjälpa och det är om han är den som pushar för nästa träff och då behöver du känna att det kan vara en god idé – annars är det lika bra att avbryta.


Om inget av de två sakerna händer är det här inledningen på något som kan bli riktigt stort.

43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page