top of page
  • Skribentens bildTor

Det är tufft nu, går det över snart?

Jag är en kille med barn som separerade för någon tid sedan och efter det har livet varit jobbigt! Har inte haft någon livsgnista kvar och känner inte för att leva ibland! Nu undrar jag om mitt liv kommer att vända snart till det bättre? Kommer jag att träffa någon ny tjej snart? Eller kommer jag och min gamla tjej börja om? Jag jobbar med transporter nu kommer jag att fortsätta med det? Hur kommer min ekonomi bli? Jag bor i ett hus kommer jag att bo kvar eller säljer jag?

Mvh: AIK


Det kommer en ny kärlek men du mår bra av att få tid att läka.

Svar: Det är många förändringar runt dig just nu och livsledan kommer sig från den känsla av förlust som du genomlevt i och med separationen. Om du känner att du ofta blir sittande i loopar av tunga tankar och känslan av att livet är meningslöst är risken stor att du håller på eller har fastnat i en depression och det lättaste och snabbaste sättet att ta i tu med det är att få hjälp av omsorgen. Prata med din hälsocentral och blir det riktigt tungt finns det massor med stöd och råd att få. En bra sammanställning hittar du på 1177


Det kommer dock vända men först har du ett par tuffa månader framför dig då september och början av oktober är värst. Det finns en liten möjlighet att du börjar om med ditt ex, men tarotkorten menar att det vore bättre att låta bli. Det skulle ofrånkomligen riva upp gamla sår och troligen föra er tillbaka till där ni var när ni separerade. Låt hellre kärleken vänta ett tag så får du bättre möjligheter (med någon annan). Eftersom du vet att du egentligen är rätt trött på ditt nuvarande jobb vill du troligen sadla om men timingen är usel, även på det planet är det bättre att avvakta ett litet tag innan du agerar. Din ekonomi blir sannolikt bättre men inte förrän efter det att du bytt yrke, kanske med en mycket ansträngd period emellan (troligen studier av något slag). Vad huset angår har det att göra med relationer. Om du säljer kommer det ske av positiva anledningar, sannolikt har det att göra med att du och din nya kärlek vill bo på en annan plats.

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page