top of page
  • Skribentens bildTor

Det är precis det din framtid bär med sig

Hej på er! Tacksamt välkomnar jag jobb som nu ser ut att komma in i mitt företag. Speciellt ett av jobben är jag extra intresserad av. Det jobbet skiljer sig innehållsmässigt från de andra som är relativt lika varandra och som jag har jobbat med tidigare och kan bra. ”Önskejobbet” skulle i så fall vara på konsultbasis och utmana mina kunskaper, alltså jag behöver lära mig nya saker som jag i min tur ska lära ut vidare. Jobbet innebär korta möten med personer som är i startgroparna att starta företag. Kan ni se om jag får det jobbet eller inte?

Juni


Att ge andra en hjälpande hand att komma igång med något nytt är din framtid

Svar: Det är vad du kommer att jobba med i framtiden. Det ser udda ut i korten just nu som om du får jobbet men att det inte kommer ur startgropparna på den här sidan nyåret.

Under alla omständigheter – får du inte jobbet nu, fortsätt tro på drömmen du jobbar med dessa saker på den här sidan midsommar vad som än händer.

56 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla