top of page

Det är omöjligt att somna


Jag får inte sömnen att fungera alls. Tankarna bara snurrar i huvudet och jag kan inte somna fast jag är helt slut. Ofta sitter jag uppe med Netflix eller Facebook bara för att jag vet att jag inte kommer att kunna somna i alla fall. Men jag har testat alla de vanliga sömntipsen, lagt av med kaffe, vädrat sovrummet o s v. Inget hjälper.

"P"


Svar: Frågan är om det är sömnen som krånglar eller om det egentligen handlar om andra problem. Du skriver inte hur länge det har varit så här, men jag undrar om det var något i ditt liv som förändrades i samma veva som sömnen blev så här problematisk? Om det till exempel är stress som ligger bakom så måste du försöka åtgärda den också.

Innan jag ens tittar på tarotkorten så vill jag ge dig tipset att prata med en läkare. Sömnproblem är ingenting ovanligt och kan allvarligt skada din allmänna hälsa, och därför tycker jag att det absolut är värt ett läkarbesök.

Jag vill också rekommendera ett tyngdtäcke. Det finns numera sådana som inte är för fruktansvärt dyra, men har man riktigt ont om pengar finns det olika budgetlösningar att hitta på nätet. För många räcker det dessutom med något som är ganska tungt, till exempel ett gammaldags täcke eller en tjock virkad filt.


Korten säger att din livssituation inte är hållbar och att den kommer att försämras om du inte gör något åt den ganska raskt. Jag är ledsen om det låter hårt och dramatiskt, men jag sockrar aldrig det korten säger.

Det ser ut som om roten till problemet är ditt jobb. Kanske inte själva yrket utan mer hur ditt nuvarande jobb är upplagt. Korten säger att du behöver mer utrymme för kreativt skapande.

Som lösning på den akuta situationen, alltså detta att du sover för lite och för dåligt, föreslår korten en hund, Jag misstänker att det är praktiskt krångligt för dig att ha en hund men se efter om det inte skulle gå att lösa, med hjälp av en dagmatte eller liknande. Det skulle vara bäst med en vuxen eller äldre hund, inte en valp.


15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page