top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Deppig efter klimakteriet


Jag har varit jättedeppig sen klimakteriet, orkar inte bry mig om någonting. Sambon säger att jag har blivit genomtråkig. Finns det något ljus i slutet av tunneln eller ska det vara så här nu? ps Jag har inga barn men det är jag nöjd med.

"S"Svar: Jag tycker att du ska vända dig till vården och kolla att det inte är något fysiskt som spökar. Klimakteriet är en stor förändring i kroppen och det kan ju kanske vara så att du till exempel behöver något hormontillskott eller att du har brist på någonting.


Mina kort säger att det kan komma en plötslig och positiv förändring, så pass att ditt liv nästan får en omstart. Men jag kan inte se vad det hänger ihop med eller exakt vad du behöver göra för att knuffa igång processen. Börja med att kolla det fysiska och om du vill kan du återvända hit sedan.

42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page