top of page
  • Skribentens bildTor

Delar vi karma

Hej, jag har levt i över 10 år nu fram och tillbaka med en man. Vi kan inte släppa varandra fast att vi borde då vi vill helt olika saker i livet. Men det känns nästan karmiskt vår relation, nästan som twinflame grej. Kan ni se något om varför vi har rn sådan kaosartatd relation med mycket själsliga sår och om vi har karma ihop från tidigare liv och är han min twinflame?

Menemin
Svar: Korten säger att dragningskraften kommer sig av omöjligheten eller oviljan att ha ett ”riktigt” förhållande. Skulle det bli ni nu och på heltid kommer det som får er att glöda vittra och dö ut.

Det betyder inte att det ni har inte är äkta eller att det kan ha funnits eller kommer finnas andra öppningar för er vare sig vi pratar tidigare liv, detta liv eller kommande men att det ni har nu känns så äkta beror i stor del på att ni inte behöver blanda in något annat än er två i nuet när ni ses.

Jag kan inte se era karmatiska band utan båda era födelseuppgifter. Jag kan gissa, korten kan ana men eftersom det ni har just nu handlar om här och nu och inget annat behövs astrologin för att se om det finns fler och mer långtgående band.

62 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page