top of page
  • Skribentens bildTor

Delade löften och adressändring finns i korten

För två månader sedan började jag träffa en ny kille. Allt känns väldigt bra med honom. Efter att ha gått igenom en separation vid början av året känner jag mig osäker för att satsa allt. Min fråga till er är, kommer jag fortsätta träffa och vara lycklig med den här killen?

Anonym


Svar: Julen kommer bli lite av en utmaning eftersom det finns andra som drar i honom. Han är dock lika investerad i dig som du är i honom så framtiden ser ljus ut.

Det är alltid svårt att komma tillbaka efter en separation men du har definitivt gjort ett val med hjärtat som kommer löna sig.

Mina kort pratar om löften som avges och adresser som ändras i framtiden – lycka till med kärleken.

61 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page